Verzenden

We proberen je het zo makkelijk mogelijk te maken: Je kunt je bestelling op verschillende manieren laten bezorgen in Nederland en daar buiten. Je bestelling thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick-up point, aan jou de keus!

 

Bezorging

Tijdens het bestellen geef je aan waar je je bestelling geleverd wil hebben. De bezorging van je bestelling wordt uitgevoerd door PostNL. Je krijgt van deze vervoerders bericht over de levertijden. Als een bestelling boven een bepaalde waarde komt, is het mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. In enkele gevallen kan alleen de geadresseerde tekenen voor ontvangst.

 

Pick-up points

Tijdens het bestellen kun je ook kiezen om je bestelling af te halen bij een pick-up point van PostNL. Je kunt zelf bepalen welk pick-up point het dichtst in de buurt is of voor jou het handigste is.

  

Levertijd

Nadat je bestelling is geplaatst en betaald, streven wij er naar om jouw bestelling zo spoedig mogelijk uit te leveren. We versturen dezelfde dag (tot 23 uur) je artikel op, via de door jou gekozen manier. We houden je via e-mail op de hoogte als de verzending naar de vervoerder is gegaan. Vervolgens kun je via de vervoerder je pakket volgen.

 

Verzendkosten Nederland en België

Verzendkosten voor bestellingen in Nederland en België boven de 75 euro zijn GRATIS! Is je bestelling onder dat bedrag, brengen wij 4,95 euro als bijdrage in de bezorgkosten in rekening voor Nederland en België. De verzendkosten worden automatisch verwerkt bij het afronden van je bestelling. Voor bezorging in andere landen gelden andere tarieven en worden automatisch doorberekend bij het afronden van je bestelling.