Retourneren en ruilen

Hoe kan ik mijn (deel) bestelling retourneren?

Niet tevreden met jouw aankoop? Wij hebben het retourneren van je (deel) bestelling zo eenvoudig mogelijk gemaakt:

  • Stuur een mail naar: return@watrflag.com 
  • vermeld bij het onderwerp, je bestelnummer
  • zet in je mail de reden waarom je de producten wilt retourneren.
  • Wij mailen je een gratis retourlabel
  • Jij stuurt je bestelling terug en wij zorgen voor een snelle en geruisloze afwikkeling!

Een product retour sturen. | Wieg Huren

Kan ik een artikel ruilen ?

Wij proberen de producten zo goed en duidelijk mogelijk weer te geven op onze shop door middel van professionele fotografie én door het artikel aan te vullen met een eerlijke en uitgebreide omschrijving van de maatvoering. Ondanks dat kan het voorkomen dat je bij nader inzien een artikel liever voor een andere maat óf kleur wilt ruilen. Stuur de bestelde producten dan retour volgens de hier beschreven procedure en plaats een nieuwe order.

 

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling, mits het artikel geen sporen van gebruik vertoont. We verwachten dat producten onbeschadigd en in de originele verpakking worden terug gestuurd. Hergebruik bij voorkeur de verpakkingsmaterialen van Watrflag, zo dragen we allemaal bij aan het minimaliseren van afvalmaterialen.

 

Worden er kosten in rekening gebracht bij het retourneren van een artikel?

Het retourneren van een artikel is gratis binnen Nederland en België! Meldt de retour aan bij Watrflag via return@watrflag.com en ontvang een gratis retour-verzendlabel.

 

Kan ik mijn retourzending volgen?

Bij het afgeven van je retourpakket ontvang je van je vervoerder een verzendbewijs met daarop een track&trace code. Door middel van deze code kun je op de site van de betreffende vervoerder je retour volgen.

 

Terugbetaling van mijn retourzending

Zodra je retourzending is ontvangen, gecontroleerd en volgens de voorwaarden hebben ontvangen, zullen we je aankoopbedrag gaan terug betalen.

Wij storten gemiddeld binnen twee (werk)dag het verschuldigde bedrag terug. Hiervoor gebruiken wij de bankgegevens waarmee de betaling oorspronkelijk mee is voltooid. Ook betalingen met creditcard worden, uit veiligheidsoverwegingen ook weer via de creditcardmaatschappij teruggestort. Heeft u betaald met PayPal? Dan zullen wij de openstaande factuur annuleren of aanpassen bij de betreffende betalingspartner.