Sup Try-out tour

Suppen met een groep? "Wij komen naar u toe deze zomer"

Omdat wij van Watrflag weten dat niet iedereen direct een SUP board koopt maar het wel leuk vindt om het een keer te proberen, hebben wij een "rondreizend SUP circus". Een grote aanhanger vol met Watrflag SUPs. Dus wil jij graag met je vrienden, familie, voor een feestje of wat dan ook, lekker suppen? Je kunt gebruik maken van de SUP Tour Kar met 10 SUP's er in, al vanaf 299 euro voor een dagdeel. Dan komen wij naar je toe als je wil! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en reserveringen. (info@watrflag.com / 013-5446668).

 

"TRY before you buy" is bij Suppen super belangrijk.

Of je nou begint met suppen of al een tijdje bezig bent: een SUP board moet bij je passen. Het gaat niet alleen om je lengte en gewicht, maar of jij een match bent met je board. Daarom: eerst proberen!

We hebben zelf op vele boards gesupt en op basis van deze ervaringen een aantal kwalitatieve boards ontwikkeld met een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Je bent van harte welkom om deze boards (geheel vrijblijvend) te komen testen! Het is een kleine moeite want het Watrflag HQ in Tilburg zit op 100 meter van het water! We hebben ook leuke routes voor je hier in de buurt. Mail of bel ons even als je lang wilt komen (shop@watrflag.nl / 013-5446668)

Tot snel!

Het Watrflag team